udviklet i samarbejde med skolemÆlk

Et stærkt samarbejde - for børnenes skyld! Vi havde i nogen tid været på udkig efter et godt socialt projekt at støtte, da vi som virksomhed synes, det er naturligt, at vi er med til at løfte en del af det sociale ansvar.
Da vi blev præsenteret for Holger-mobbes, faldt vi for projektet. Vi har sammen fundet frem til en god og konstruktiv måde, at samarbejde på. Dette pro- jekt passer godt sammen med det øvrige arbejde Skolemælk laver.
Det handler om, at se børns trivsel i en helhed, både med hensyn til kost, motion og social trivsel. Skolemælk støtter derfor videre- udviklingen og udgivelsen af materiale til Holger mobbes, således at skolernes omkostninger holdes på et minimum.


Lars Witt Jensen
Mejeriernes Skolemælksordning

 

 

 

undervisning om mobning

undervisningsmaterialet Download

Skoler der køber en forestilling kan frit benytte sig af undervisningsmaterialet. Det kan downloades her fra siden. Det er godt at have arbejdet med materialet inden Holger kommer på besøg.

Forumteater for mellemtrin eller overbygning

Forumteater er teater hvor publikum kan ændre handlingen i teaterstykket. Elever iscene-sætter teater for resten af eleverne. Kontakt os for mere info.

Holger besØger skolen

Forestillingen med Holger og Rasmus er nærværende og sjov. Humoren lukker op for at sætte ord og sprog på den gode skoledag. Besøget af Holger står meget stærkt i tiden efter.

Temadag om trivsel for hele skolen


Vi løfter gerne opgaven at arrangere en temadag om trivsel og mobning, for alle skolens elever, ansatte og forældre. Kontakt os for mere info.

 

bestil